Οι Υπηρεσίες μας

Βοήθεια με Ακίνητη Ιδιοκτησία

Η Π. Χαράκης Λτδ διαθέτει ένα εκτεταμένο πορτφόλιο αποθεμάτων γης σε μεγάλες πόλεις, κυρίως τη Λεμεσό, καθώς και ολοκληρωμένων έργων διαμερισμάτων και σπιτιών διαθέσιμα για αγορά. Έτσι, σας παρέχεται πλήρη ευελιξία να επιλέξετε την ιδανική τοποθεσία και τρόπο ζωής που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Επιπλέον, η Π. Χαράκης Λτδ είναι σε θέση να αναπτύξει και να προσαρμόσει το ακίνητό σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, αν αγοραστεί εκτός σχεδίου ή προ-σχεδίου με βάση την τοποθεσία και τις παραμέτρους οικοδόμησης. Ως εκ τούτου, είτε πρόκειται για οικόπεδο, σπίτι ή διαμέρισμα, μπορούμε να σας το προσφέρουμε ειδικά προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας.

Οικονομική Βοήθεια

Η απόφαση να γίνει κάποιος ιδιοκτήτης ακινήτου είναι μια μεγάλη επένδυση και περιλαμβάνει διάφορα βήματα και υπολογισμούς σχετικά με την αγορά πριν αυτή ολοκληρωθεί. Έτσι, κατά την αγορά ενός σπιτιού ή γης, είναι απαραίτητο να επανεξεταστεί η οικονομική κατάσταση του ατόμου ούτως ώστε να καθοριστεί μία εύλογη προκαταβολή και στη συνέχεια μηνιαία δόση.

Διάφορα βασικά στοιχεία των οικονομικών σας θα πρέπει να αξιολογηθούν κατά την υποβολή αίτησης χορήγησης δανείου: ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ισορροπημένες μηνιαίες δαπάνες, καθώς και μια καλή αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας μπορούν να αποτελέσουν ελαφρυντικοί παράγοντες για την απόκτηση ενός δανείου με ρεαλιστικούς όρους. Η Π. Χαράκης Λτδ είναι σε θέση να σας βοηθήσει με την οργάνωση της χρηματοδότησης της επένδυσής σας μέσω των δεσμών της με κύριους δανειστές και την εξασφάλιση ότι έχετε το σωστό πρόγραμμα δανειοδότησης το οποίο είναι εξατομικευμένο για τις ανάγκες σας.

Κατά τη διάρκεια της πιστωτικής κρίσης, η οποία χαρακτήριζε την κυπριακή οικονομία από την περίοδο 2010-2014, η εταιρεία μας αξιολογούσε (προαιρετικάdiscretionally) την πιστοληπτική ικανότητα των πελατών και, σε περιπτώσεις, χρηματοδοτούσε τις αγορές ακινήτων τους από εμας μέσω ενός σχεδίου πληρωμής με σταθερές μηνιαίες δόσεις. Εξακολουθούμε να προσφέρουμε τέτοια προγράμματα σήμερα για επιλεγμένα ακίνητα.

 

MK-long

Euro_coins_and_banknotes
Limassol Library
Limassol Library

Νομική Συμβουλή

Η νομική διαδικασία μπορεί να είναι επιβραδυντικός παράγοντας της αγοράς ακινήτων, καθιστώντας την αγορά αρκετά αγχώδη. Η Π. Χαράκης Λτδ είναι σε θέση να σας παρέχει εμπειρογνώμονα βοήθεια και καθοδήγηση από το νομικό τμήμα ή, για μεγαλύτερη άνεση, μπορούμε να σας παραπέμψουμε σε καταρτισμένες δικηγορικές εταιρείες εντός του εταιρικού δικτύου μας, που ειδικεύονται στις συναλλαγές ακίνητης περιουσίας.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής και των σχετικών νομικών διαδικασιών, η Π. Χαράκης Λτδ θα προβεί σε ρυθμίσεις για την πληρωμή σχετικών φόρων και δασμών και θα υποβάλει αίτηση για τη μεταφορά και εγγραφή του ακινήτου στο όνομά σας στο Κτηματολόγιο. Διαβεβαιώνουμε ότι η διαδικασία θα είναι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται, θέτοντας το μυαλό σας ήσυχο και γνωρίζοντας ότι η αγορά σας θα διεξαχθεί αποτελεσματικά και ομαλά.

Εναλλακτικές Λύσεις Επενδύσεων

Παρέχουμε συμβουλές σε μη Ευρωπαίους υπηκόους σχετικά με τις εναλλακτικές λύσεις επενδύσεων ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά το σχέδιο για απόκτηση Κυπριακής υπηκοότητας μέσω επενδύσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποφασίσουν να επενδύσουν σε ένα συνδυασμό επιχειρηματικών κεφαλαίων, χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων και ακίνητη ιδιοκτησία για να πληρούν τα κριτήρια ως αιτητές του εν λόγω σχεδίου.

Παρακαλώ επισκεφθείτε το σχετικό τμήμα της ιστοσελίδας μας “Πρόγραμμα Άδειας Μόνιμης Διαμονής στην Κύπρο και Πρόγραμμα Κυπριακής (ΕΕ) Υπηκοότητας” για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια και οφέλη του προγράμματος.

 

 

 

Supreme Court of Cyprus
Supreme Court of Cyprus
Larnaka International Airport
Larnaka International Airport

Μελέτες Σκοπιμότητας

Η Π. Χαράκης Λτδ, σε συνεργασία με τους συνεργάτες της Merit Group, πραγματοποιεί μελέτες οικονομικής σκοπιμότητας για έργα ούτως ώστε να καθορίσει τις μελλοντικές αποδόσεις και να αξιολογήσει τη βιωσιμότητα των επενδύσεων. Πτυχές των μελετών δεν είναι απλώς ποσοτικές, αλλά και ποιοτικές – μία μελέτη σκοπιμότητας μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την αξιολόγηση της πρακτικότητας και ποσοστού επιτυχίας ενός προτεινόμενου έργου τονίζοντας πρωτεύοντα ζητήματα και τις επιπτώσεις του έργου σε βασικούς επιχειρηματικούς τομείς.

Η μελέτη μπορεί να βοηθήσει στην πρόβλεψη και αξιολόγηση οργανωτικών, οικονομικών και εμπορικών ανησυχιών, καθώς και τεχνικά εμπόδια. Αν έχετε μια καλή ιδέα για ανάπτυξη και επιθυμείτε να την συνδυάσετε με ένα συνέταιρο πλούσιο σε ακίνητη ιδιοκτησία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Send this to a friend