Η Ομάδα & Ιστορία μας

Ο Πανίκος Χαράκης o ιδρυτής μας, ξεκίνησε την εταιρεία εστιάζοντας στο να παρέχει στους πελάτες την ασφάλεια κατά την αγορά ακινήτου απο εμάς. Το όραμα αυτό παραμένει ζωντανό μέχρι σήμερα, με την εταιρεία να παρέχει πλήρη υποστήριξη στους πελάτες μέσω μιας πλειάδας υπηρεσιών.

Επί του παρόντος, η εταιρεία διαθέτει περίπου 1.460 στρέμματα γης, κυρίως στην επαρχία Λεμεσού και έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στην ανάπτυξη γης. Η συσσώρευση γής και η ανάπτυξη τους σε οικιστικά οικόπεδα που παρέχουν πλήρη εξωραϊσμό, οδική πρόσβαση και παροχές είναι μία απο τις κύριες δραστηριότητες μας. Το πορτφόλιο έργων μας αποτελείται κυρίως απο οικιστικές μονάδες, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει γραφειακούς χώρους, καταστήματα, εμπορικά και αθλητικά αναπτυξιακά έργα. Παρά το γεγονός ότι έχουμε αγκαλιάσει νέες ιδέες και τάσεις στα έργα μας, ο συντηρητισμός ο οποίος πηγάζει από το παρελθόν μας οδήγησε στο να σχεδιάζουμε με έμφαση την απλότητα και κομψότητα. Τα πρόσφατα οικιστικά έργα μας συνδυάζουν ευφυή συστήματα αυτοματισμού και υψηλή ενεργειακή απόδοση, ενώ παράλληλα παρέχουν άρτια αρχιτεκτονική με κεντρικό άξονα την πρακτικότητα.

Επιπλέον, οι συμβουλευτικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε έχουν πολυετή εμπειρία στις διαδικασίες αιτήσεων για άδεια μόνιμης διαμονής στην Κύπρο και απόκτησης Κυπριακής (ΕΕ) Υπηκοότητας, ενώ παράλληλα μπορούν να παρέχουν συμβουλές σχετικά με όλες τις πτυχές των προαναφερθέντων προγραμμάτων και σχετικών αιτήσεων. Παράλληλα παρέχουν υπηρεσίες σε όλα τα οικονομικά, νομικά και φορολογικά θέματα που σχετίζονται με την απόκτηση και στη συνέχεια διαχείριση ακινήτων ενώ παράλληλα διασφαλίζουν ελκυστικές αποδόσεις στην επένδυση.

Eftapaton, Limassol
Eftapaton, Limassol

Send this to a friend